Smartify your life

slimme raambekleding maakt het leven makkelijker en leuker. Als onderdeel van een smart home-ecosysteem, waar verschillende slimme apparaten met elkaar samenwerken, beweegt slimme raambekleding mee met het ritme van je dagelijkse leven en creëren ze op elk moment van de dag de perfecte sfeer.

Dit betekent dat je ’s ochtends wakker wordt met natuurlijk daglicht of ’s nachts privacy creëert met slechts een spraakopdracht. Zo helpt slimme raambekleding het leven comfortabeler en handiger maken.

Invloeden van buitenaf
Slimme woningen met geautomatiseerde raambekleding passen zich aan op invloeden uit de directe omgeving, zoals temperatuur en lichtinval. Zelfs wanneer u niet thuis bent. Dit zorgt voor een beter binnenklimaat, forse energiebesparing en een veilig gevoel, doordat uw woning altijd bewoond lijkt.

Gemotoriseerde raambekleding wordt nog steeds ten onrechte gezien als ingewikkeld en ontoegankelijk. Eenvoud komt tot uiting in alle aspecten van MotionBlinds. Of het nu gaat om eenvoudige montage, kabelloze installatie, installatie in een minuut met een smartphone en de mogelijkheid van handmatige trekbediening.

Showroom

MotionBlinds maakt geautomatiseerde raambekleding gemakkelijker en toegankelijker dan ooit tevoren. Ontdek de eindeloze bedieningsmogelijkheden van onze MotionBlinds producten. Kom langs in onze showroom in Berkel en Rodenrijs om alle mogelijkheden in het echt uit te proberen.

Smart home

Verbind je raambekleding met smart speakers voor spraakbesturing en ontdek de eindeloze mogelijkheden van IFTTT. De MotionBlinds WI-Fi bridge is het hart van het geautomatiseerde thuisnetwerk voor raambekleding. Deze ‘brug’ ontsluit de eindeloze mogelijkheden van de MotionBlinds app.
Een cloudkoppeling met toonaangevende smart speaker technologieën zoals Amazon Alexa en Google Assistant maakt spraakbesturing mogelijk.

Voor een volledig geautomatiseerde bediening is het MotionBlinds programma gekoppeld aan de gratis internetdienst IFTTT. Door gebruik te maken van kleine applicaties (applets) is een zelfregulerende interactie mogelijk tussen de met MotionBlinds gemotoriseerde raambekleding en andere smart apparaten en toepassingen.

MotionBlinds apps

Installeer de MotionBlinds app om je raambekleding niet alleen thuis, maar waar je ook bent, met je smartphone te kunnen bedienen.

De MotionBlinds app tilt de bediening van je raambekleding naar een hoger niveau! In combinatie met de wifi-bridge biedt de mobiele app eindeloze mogelijkheden om de raambekleding via een smartphone te bedienen. Gebruik de Motion app om je raambekleding te programmeren en te automatiseren. De raambekleding kan op deze manier perfect aangepast worden aan je dagelijkse ritme. Veeg met je vinger en bedien gelijktijdig verschillende raambekleding. Automatiseer je huis met vooraf ingestelde scenario’s, posities en timers. Regel het binnenklimaat om energie te besparen. Vind de juiste balans tussen daglicht, bescherming en privacy. Controleer de exacte instelpositie en de batterijstatus van de raambekleding in de app. De MotionBlinds app is compatibel met alle MotionBlinds motoren met bedieningsopties op afstand.

Download de MotionBlinds app vanuit de Apple App Store of Google Play Store op je mobiele apparaat.

Gratis kleurstalen

Gratis en vrijblijvend via
de briefpost bij u thuisbezorgd.

Snelle levering

Levering binnen 10 werkdagen
in Nederland en België vanaf onze eigen fabriek in Nederland.

Klantenservice

Ons team staat 5 dagen per week klaar voor al uw (technische) vragen.
+31 10 - 5 121 767 [Ma. - Vr.]

Uitstekende beoordelingen

Velen tevreden klanten zijn u voorgegaan. Bekijk al onze reviews.

Search For Products

Product has been added to your cart