Rolgordijnen met MotionBlinds technologie

Slimme op afstand bedienbare raambekleding was nog nooit zo eenvoudig te bedienen, met één druk op de knop, een gesproken woord of een korte trekbeweging.

Met slimme raambekleding aangedreven door de technologie van MotionBlinds is het heel gemakkelijk om overdag zonlicht of ’s avonds nieuwsgierige blikken van voorbijgangers buiten te houden.

De uitgebreide mogelijkheden met bediening via slimme apps op uw telefoon of slimme sensoren verbonden aan uw smart home systeem zijn ongekend. Het automatiseren van uw slimme huis is nog nooit zo makkelijk geweest.

Smarthome
Integreer uw raambekleding in uw Smarthome, zelfs zonder hulp van een speciale hub maakt u uw raambekleding onderdeel van uw slimme huishouden.

Bridge app
Bediening via de MotionBlinds Bridge app op uw smartphone of tablet. Via Bluetooth in een bereik van max. 10 meter van uw raambekleding.
In combinatie met de speciale MotionBlinds Wi-Fi Bridge kunt u  uw raambekleding overal ter wereld via internet bedienen.

Afstandsbediening
Bediening met afstandsbediening. Standaard leveren wij uw slimme  raambekleding met een een-kanaals afstandsbediening. Het afstellen hebben wij al voor u gedaan.

Eenvoudig en betrouwbaar

Trek beweging
Handmatige bediening via het geïntegreerde “Pull” koord. Met een korte ruk aan het bedieningskoord brengt u uw raambekleding in beweging.

Oplaadbaar via moderne USB-C aansluiting. De interne Li-Ion 2600 mAh accu moet ongeveer tweemaal per jaar opnieuw worden opgeladen.

Draadloze motor door de interne accu. Zodra u klaar bent met het opladen kunt u de elektriciteitssnoeren weer voor lange tijd opbergen. Het USB laadsnoer met 3 meter lengte wordt gratis meegeleverd.6

Spraak assistenten

MotionBlinds motoren werken ook samen met smart home assistenten zoals Amazon Alexa, Google Home en Samsung SmartThings (*).

(*) Hiervoor heeft u een MotionBlinds Wi-Fi Bridge nodig, die een wereld aan connectiviteitsopties opent met derden, evenals het gebruik van de MotionBlinds smartphone-app.

Bedieningsgemak

Via de slimme MotionBlinds app op uw smartphone of tablet is het bedienen van uw raambekleding zeer eenvoudig. Verbinden doet u gemakkelijk via de QR-code die is opgeborgen in de hanger onderaan het bedieningskoord.

Slimme apps downloaden

Download de Motion Blinds app in de Google Play store of de Apple App store. Motion Blinds app in Google Play store Motion Blinds app in Apple App store
Gratis kleurstalen

Op aanvraag bij u thuis bezorgd

Gratis verzenden

Levering binnen 10 werkdagen
in Nederland

Expert klanten Service

Ons team is 5 dagen in de week bereikbaar
(+31) 10 - 5 121 767 [Ma. - Vr.]

Uitstekende beoordelingen

Vele tevreden klanten zijn u reeds voorgegaan.

Search For Products

Product has been added to your cart