Slimme rolgordijnen op maat gemaakt

Rolgordijnen

Slimme rolgordijnen waren nog nooit zo eenvoudig te bedienen, met één druk op de knop of een korte trekbeweging één keer aan het kettingkoord. Met elektrische rolgordijnen is het heel gemakkelijk om overdag zonlicht buiten te houden of ’s avonds nieuwsgierige blikken van voorbijgangers buiten te houden.

De uitgebreide mogelijkheden met bediening via slimme apps op uw telefoon of slimme sensoren verbonden aan uw smart home systeem zijn ongekend. Het automatiseren van uw slimme huis is nog nooit zo makkelijk geweest.

Met de elektrische rolgordijnen aangedreven door MotionBlinds rolgordijn motoren maak je het jezelf een stuk gemakkelijker. Wanneer bijvoorbeeld de kracht er even niet is om de rolgordijnen zelf te openen of te sluiten; elektrische rolgordijnen met MotionBlinds technologie zijn de oplossing.

Ook zijn de elektrische rolgordijnen met een MotionBlinds motor erg stil en gaan de rolgordijnen zelf technisch gezien langer mee dankzij de elektrische bediening op afstand.

Rolgordijnen aangedreven door MotionBlinds

Slimme rolgordijnen met een MotionBlinds motor zijn gemakkelijk van dichtbij en op afstand te bedienen.

Bediening met afstandsbediening of via de MotionBlinds Bluetooth app op uw telefoon of tablet binnen een bereik van 10 meter.

Bediening met de MotionBlinds Bridge app en in combinatie met de aan internet gekoppelde WI-FI hub vanaf elke locatie ter wereld.

Handmatige bediening via het geïntegreerde “Pull” koord.

Slimme rolgordijnen aangedreven door Eve Motionblinds

Uit een samenwerking tussen Eve Systems en het Nederlandse merk MotionBlinds is Eve MotionBlinds ontstaan.

Door rolgordijnen te voorzien van slimme motoren met ondersteuning van Matter en Thread technologie kan elk gezinslid verbinding maken met de favoriete smartphone of digitale assistent zoals Apple HomeKit, Amazon Alexa, Google Home, Samsung SmartThings en vele anderen.

De Eve MotionBlinds rolgordijn motoren zijn gereed voor ondersteuning van Matter en Thread, hierdoor heeft u in de toekomst geen specifieke bridge meer nodig.

Slim rolgordijn voor u op maat gemaakt met Eve MotionBlinds of Motionblinds Bluetooth motor

Een rolgordijn met een elektrische motor dat bestond al even, maar tegenwoordig wordt de motoren steeds slimmer. Je kan het het aanpassen aan je dagelijkse ritmes. Maar ook invloeden vanuit de directe omgeving, zoals temperatuur en zonlicht kan zorgen dat je raambekleding zorgt voor een aangenaam woon- en werkklimaat. Dit zorgt weer voor energiebesparingen, veiligheid en comfort.

Vandaar dat wij onze rolgordijnen voorzien met deze motor van Motion, welke een geïntregeerde li-ion batterij heeft. U kunt de rolgordijnen eenvoudig met één druk op de knop bedienen met de bijgeleverde Motion CM-11 afstandsbediening, of u trekt 1 x aan het kettingkoord om het rolgordijn op- of neer te sturen.

Rolgordijnen met MotionBlinds motoren bieden de mogelijkheid om deze op en neer te bedienen wanneer u maar wilt. De motor beschikt over een li-ion ingebouwde batterij die opgeladen kan worden met de bijgevoegde lader.

Elektrische rolgordijnen eenvoudig te bedienen met één druk op de knop van de afstandsbediening. Thuis vanuit de luie stoel of zelfs onderweg vanaf uw smartphone.
De één kanaals afstandbediening van MotionBlinds is voor iedereen eenvoudig te programmeren. Daarnaast is de MotionBlinds bediening draadloos en hoeft u nooit meer op te staan voor het openen of sluiten van uw rolgordijnen. De afstandsbediening is erg compact en modern vormgegeven.

Pull cord

De Pull Control trekbediening is de eenvoudigste motoriseringsoptie. Het installeren, programmeren en bedienen van gemotoriseerde raambekleding was nog nooit zo eenvoudig. Door kort aan de ketting, het koord of de stang te trekken, breng je de raambekleding automatisch in beweging. Er is geen afstandsbediening, connectiviteitsapparaat of technische kennis nodig. Iedereen kan het en het werkt altijd!

Naast de afstandsbediening en het Pull cord kunt u uw elektrische rolgordijnen ook bedienen door middel van Google Home en Alexa. Zo wordt het u nog makkelijker gemaakt door alleen te zeggen watuw wensen zijn. 

Bedien je elektrische rolgordijnen met je eigen telefoon door middel van de Smart Home applicatie. Met één druk op de knop kun je de rolgordijnen laten zakken wanneer je lekker op de bank achter de buis zit of wanneer je er achter komt op werk dat je je rolgordijnen niet open hebt gedaan. Of op vakantie bla bla. Inbraak prefentie.

Ook kunnen de rolgordijnen deelnemen aan het maken van de perfecte scenario’s. Hiermee creëer je dé sfeer voor een avondje film kijken met de juiste temperatuur, verlichting en rolgordijnen. automatisch.

Gratis kleurstalen

Op aanvraag bij u thuis bezorgd

Gratis verzenden

Levering binnen 10 werkdagen
in Nederland

Expert klanten Service

Ons team is 5 dagen per week bereikbaar
+31 10 - 5 121 767 [Ma. - Vr.]

Uitstekende beoordelingen

Vele tevreden klanten zijn u reeds voorgegaan.

Search For Products

Product has been added to your cart