Gordijnrails met MotionBlinds technologie

Gemotoriseerde gordijnrails

Elektrisch op afstand bedienbare gordijnrails zijn een luxe upgrade voor uw huis. Aangedreven door de technologie van MotionBlinds zijn de bedieningsmogelijkheden voor uw gordijnen onbegrensd.

Smarthome
Integreer uw raambekleding in uw Smarthome, zelfs zonder hulp van een speciale hub maakt u uw raambekleding onderdeel van uw slimme huishouden.

Bluetooth app
Bediening via de MotionBlinds app op uw smartphone of tablet. Binnen een bereik van max. 10 meter van uw raambekleding. In combinatie met de speciale MotionBlinds Bridge kunt u uw raambekleding overal ter wereld bedienen.

Afstandsbediening
Bediening met afstandsbediening. Standaard leveren wij uw slimme  raambekleding met een een-kanaals afstandsbediening. Het afstellen hebben wij al voor u gedaan.

Trek beweging
Handmatige bediening via het geïntegreerde “Pull” koord. Met een korte ruk aan het bedieningskoord brengt u uw raambekleding in beweging.

Oplaadbaar via moderne USB-C aansluiting. De interne Li-Ion 2200 mAh accu moet ongeveer tweemaal per jaar opnieuw worden opgeladen.

Draadloze motor door de interne accu. Zodra u klaar bent met het opladen kunt u de elektriciteitssnoeren weer voor lange tijd opbergen. Het USB laadsnoer met 3 meter lengte wordt gratis meegeleverd.

Energie efficiënt
Door uw raambekleding te programmeren om op vaste tijden open en dicht te gaan of te koppelen aan sensoren, kun u ervoor zorgen dat u een ideale woonomgeving creëert.  

Denk hierbij aan het regelen van bijvoorbeeld lichtintensiteit en temperatuur en vooral dat laatste kan voor een besparing op energie zorgen.

Spraak assistenten

MotionBlinds motoren werken ook samen met smart home assistenten zoals Amazon Alexa, Google Home en Samsung SmartThings (*).

(*) Hiervoor heeft u een MotionBlinds Hub nodig, die een wereld aan connectiviteitsopties opent met derden, evenals het gebruik van de MotionBlinds smartphone-app.

Gratis kleurstalen

Op aanvraag bij u thuis bezorgd

Gratis verzenden

Levering binnen 10 werkdagen
in Nederland

Expert klanten Service

Ons team is 5 dagen in de week bereikbaar
(+31) 10 - 5 121 767 [Ma. - Vr.]

Uitstekende beoordelingen

Vele tevreden klanten zijn u reeds voorgegaan.

Search For Products

Product has been added to your cart