Slimme verticale lamellen op maat gemaakt

Verticale lamellen

Verticale lamellen gordijnen die automatisch openen of sluiten of uit zichzelf meer of minder licht binnen laten komen door rond te draaien. Met slimme verticale lamellen van BSL Raambekleding aangedreven door MotionBlinds is dat nu nog makkelijker geworden.

BSL Raambekleding is specialist in maatwerk verticale lamellen in alle soorten en maten. Textiel, kunststof PVC en met of zonder rails en met een assortiment van meer dan 250 kleuren uit voorraad leverbaar.

Verticale lamellen voor grote raampartijen en schuifpuien

Extra brede verticale lamellen systemen voor uw schuifpui of grote raampartij. We bieden uitgebreide mogelijkheden en opties om brede en hoge schuifpuien te voorzien van lamellen gordijnen op maat.

Lamellen systemen met overlap
Denk bijvoorbeeld aan de combinatie van meerdere systemen met of zonder overlap, gekoppelde bediening of aansluitende pakketzijdes. Alle mogelijkheden zijn denkbaar en toepasbaar voor uw schuifpui.

Schuifpui lamellen op maat
Zeer brede verticale lamellen systemen voor de bekleding van uw schuifpui speciaal op maat gemaakt. BSL Raambekleding is gespecialiseerd in uitzonderlijk grote afmetingen en formaten verticale lamellen gordijnen voor schuifpuien. Door meerdere lamellen systemen met elkaar te combineren en op elkaar aan te sluiten kunnen zeer grote breedtes overbrugt en grote raampartijen prachtig mooi bekleedt worden.

Search For Products

Product has been added to your cart