Gemotoriseerde op afstand bedienbare gordijnen

Gordijnen

Je gordijnen op afstand bedienen. Automatisch je gordijnen openen of sluiten met de elektrische rails voor gordijnen. Met een makkelijke afstandsbediening, Optioneel is het ook mogelijk om zelfs spraakgestuurd of met een slimme app de gordijnen te bedienen.

Elektrische gordijnrails

Elektrisch op afstand bedienbare gordijnrails. Je gordijnen op afstand bedienen. Automatisch je gordijnen openen of sluiten met de elektrische rails voor gordijnen. Met een makkelijke afstandsbediening, Optioneel is het ook mogelijk om zelfs spraakgestuurd of met een slimme app de gordijnen te bedienen.

Automatisch en op afstand bedienen

Ervaar het gemak van gordijnen die automatisch naar de gewenste stand schuiven. Met de elektrische gordijnrails wordt het op een kwalitatieve én betaalbare manier mogelijk om ook de gordijnen in huis te automatiseren. De zeer degelijke motor loopt vloeiend en maakt slechts een zacht, prettig geluid bij het openen & sluiten. Ook handmatig te openen en sluiten d.m.v. korte tik aan het gordijn. Motor wordt afgedekt d.m.v. de meegeleverde motor haak en er wordt automatisch een elektronische eindafstelling ingesteld.

De elektrische gordijnrails is ook compatibel met Amazon Alexa, Google Assistent, IFTTT, Loxone, Mediola, KlikAanKlikUit en SmartThings.

Search For Products

Product has been added to your cart