Gordijnrails met Eve MotionBlinds technologie

Gordijnen aangedreven door Eve MotionBlinds

Binnenkort verkrijgbaar

In de loop van 2023 verwachten we ook gemotoriseerde gordijnrails aangedreven door Eve MotionBlinds met Apple HomeKit technologie aan te kunnen bieden.

De ontwikkeling van nieuwe producten staat niet stil. Alle gemakken die u kent van onze maatwerk rolgordijnen aangedreven door Eve MotionBlinds worden in de nabije toekomst ook verwerkt in de elektrisch op afstand bedienbare gordijnrails.

In ontwikkeling...

Alternatief product

Gratis kleurstalen

Op aanvraag bij u thuis bezorgd

Gratis verzenden

Levering binnen 10 werkdagen
in Nederland

Expert klanten Service

Ons team is 5 dagen in de week bereikbaar
(+31) 10 - 5 121 767 [Ma. - Vr.]

Uitstekende beoordelingen

Vele tevreden klanten zijn u reeds voorgegaan.

Eve MotionBlinds technologie

Uit een samenwerking tussen Eve Systems en het Nederlandse merk MotionBlinds is Eve MotionBlinds ontstaan. Door raambekleding te voorzien van slimme Eve MotionBlinds motoren met Apple HomeKit technologie en ondersteuning voor Matter en Thread kan elk gezinslid verbinding maken met de favoriete smartphone of digitale assistent zoals Amazon Alexa, Apple HomeKit, Google Home, Samsung SmartThings en vele anderen.

Matter over Thread

Door het gebruik van Matter-over-Thread technologie is geen specifieke bridge meer nodig. Een Thread Border-router zoals de Apple HomePod Mini, de Apple TV (4e generatie), Amazon Echo-speakers, de Google Nest Hub 2nd Gen of de Google Nest WiFi in uw bestaande netwerk van slimme apparaten en sensoren kan ook uw nieuwe slimme raambekleding op afstand aansturen. 

Slimme raambekleding op maat

BSL Raambekleding is specialist in maatwerk raambekleding. Wij maken elektrisch aangedreven raambekleding nauwkeurig voor u op maat, volledig naar uw wensen en we programmeren de meegeleverde afstandsbediening ook al voor u af.

Search For Products

Product has been added to your cart