Slimme raambekleding met MotionBlinds technologie

Slimme op afstand bedienbare raambekleding was nog nooit zo eenvoudig te bedienen, met één druk op de knop, een gesproken woord of een korte trekbeweging.

Met slimme raambekleding aangedreven door de technologie van MotionBlinds is het heel gemakkelijk om overdag zonlicht of ’s avonds nieuwsgierige blikken van voorbijgangers buiten te houden.

De uitgebreide mogelijkheden met bediening via slimme apps op uw telefoon of slimme sensoren verbonden aan uw smart home systeem zijn ongekend. Het automatiseren van uw slimme huis is nog nooit zo makkelijk geweest.

Waarom zou u?

Efficiënt energie besparen

Door uw raambekleding te programmeren om op vaste tijden open en dicht te gaan of te koppelen aan sensoren, kun u ervoor zorgen dat u een ideale woonomgeving creëert.  

Denk hierbij aan het regelen van bijvoorbeeld lichtintensiteit en temperatuur en vooral dat laatste kan voor een besparing op energie zorgen.

Een veilig gevoel

Kind veiligheid is al jaren een zeer belangrijk aspect voor raambekleding producenten en leveranciers. Door het ontbreken van lange koorden bij gemotoriseerde raambekleding is dit geen probleem meer. Zo voorkomen we ongelukken met kinderen en huisdieren.

Tevens kunt u door automatisering zorgen voor extra gemoedsrust en ontspanning dat als u op vakantie bent, uw huis er toch bewoond uitziet. De slimme automatisering draagt ook bij aan het verhogen van uw privacy als u wel thuis bent.

MotionBlinds slimme motoren kunnen ook worden geïntegreerd met andere slimme apparaten in uw smart home-ecosysteem zoals sloten, deurbellen en camera’s om ultieme veiligheid in uw huis te garanderen.

Hoe makkelijk werkt het?

Bedieningsgemak

Smart home
Integreer uw raambekleding in uw Smarthome. U maakt uw raambekleding een compleet onderdeel van uw slimme huishouden met hulp van de MotionBlinds Wi-Fi hub.

MotionBlinds Bluetooth app
Bediening via de MotionBlinds Bluetooth app op uw smartphone of tablet. Dit werkt binnen een bereik van max. 10 meter van uw raambekleding.

Afstandsbediening
Bediening met een vertrouwde afstandsbediening. Standaard leveren wij uw slimme raambekleding met een een-kanaals afstandsbediening. Het afstellen hebben wij al voor u gedaan.

Automatiseren met timers

Zet uw raambekleding eenvoudig op de automatische piloot met timers via de app. Op voorgeprogrammeerde tijden beweegt de raambekleding automatisch naar vooraf ingestelde posities. Waar u ook bent ter wereld, zonder dat u iets hoeft te doen.

Instellen binnen 1 minuut met set-up code

Via de slimme MotionBlinds app op uw smartphone of tablet is het bedienen van uw raambekleding zeer eenvoudig. Verbinden doet u gemakkelijk via de set-up QR-code die is weggeborgen in de hanger onderaan het bedieningskoord.

Installatie binnen één minuut
Raambekleding met MotionBlinds werkt in een handomdraai. Scan de QR-code met uw smartphone via de MotionBlinds Bluetooth app. Volg enkele simpele stappen in de app om de raambekleding in te stellen, en uw raambekleding is klaar voor gebruik.

Trek bediening voor iedereen
Raambekleding aangedreven door MotionBlinds kunt u zelfs automatisch openen en sluiten met een korte trekbeweging aan het bedieningskoord. Een perfecte aanvulling op slimme bedieningsopties. Iedereen kan het en er is niets voor nodig: geen app, internet, of afstandsbediening.

Kabelvrij installeren

Raambekleding aangedreven door MotionBlinds kan volledig kabelvrij worden geïnstalleerd. Bevestig simpelweg de montagesteunen en klik de raambekleding in de steunen, net als bij handbediende raambekleding.

Oplaadbaar via moderne USB-C aansluiting. De interne Li-Ion 2200 mAh accu moet ongeveer tweemaal per jaar opnieuw worden opgeladen.

Draadloze motor door de interne accu. Zodra u klaar bent met het opladen kunt u de elektriciteitssnoeren weer voor lange tijd opbergen. Het USB laadsnoer met 3 meter lengte wordt gratis meegeleverd.

Slimme assistenten

Integreer raambekleding aangedreven door MotionBlinds in uw slimme woning. Na installatie van de speciale MotionBlinds Wi-Fi Hub kunt u uw raambekleding koppelen aan smart home assistenten zoals Google Home, Amazon Alexa, en Samsung SmartThings.

MotionBlinds Bridge app
Hiermee kunt u uw raambekleding laten samenwerken met andere slimme apparaten in huis, bedienen met uw stem via spraakassistenten, en van overal ter wereld met de MotionBlinds Bridge app.

De keuze is reuze...

Het uitgebreide assortiment van slimme raambekleding voor uw smart home van rolgordijnen, verticale lamellen systemen en op afstand bedienbare gordijnrails.

Slimme rolgordijnen aangedreven door MotionBlinds

Maatwerk elektrische gemotoriseerde rails

Elektrische rails op maat gemaakt door BSL Raambekleding. De op afstand bedienbare gordijn rails of verticale lamellen rails zijn aangedreven door MotionBlinds accu-motoren.

Slimme verticale lamellen op maat aangedreven door MotionBlinds motoren

Slimme mogelijkheden
Met de slimme bijkomende mogelijkheden door het gebruik van MotionBlinds technologie kunt u uw bestaande gordijnen en verticale lamellen gordijnen integreren in uw smarthome netwerk.

Gratis kleurstalen

Gratis en vrijblijvend via
de briefpost bij u thuisbezorgd.

Snelle levering

Levering binnen 10 werkdagen
in Nederland en België vanaf onze eigen fabriek in Nederland.

Klantenservice

Ons team staat 5 dagen per week klaar voor al uw (technische) vragen.
+31 10 - 5 121 767 [Ma. - Vr.]

Uitstekende beoordelingen

Velen tevreden klanten zijn u voorgegaan. Bekijk al onze reviews.

Search For Products

Product has been added to your cart