Over Slimme Raambekleding van BSL Raambekleding

Slimme Raambekleding van BSL Raambekleding. BSL is al decennia lang specialist in het maken van raambekleding op maat, sinds enkele jaren volgen we de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van home domotica en geautomatiseerde raambekleding op de voet.

Jarenlange ervaring
Samen met onze partners hebben we de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in het produceren van elektrisch bedienbare raambekleding. Al onze kennis en ervaring hebben we samengebracht op deze website voor slimme raambekleding.

Bediening, installatie en montage van gemotoriseerde raambekleding voor de thuis situatie waren nog niet gebruiksvriendelijk en er was een zekere mate van toewijding en expertise nodig voor het integreren van raambekleding in uw slimme woning. Met de komst van nieuwe internationale standaarden en protocollen ondersteund door toonaangevende technologie bedrijven geloven we bij BSL nu aan de slag kunnen met het automatiseren van de raambekleding in huis.

Laatste reviews

Snelle levering en goede kwaliteit Duidelijke website, handige monsters om kleur te bepalen, levering eerder als verwacht, zeer degelijke verpakking en goede kwaliteit!
Snel geleverd en goed verpakt. Ik heb nieuwe lamellen besteld en ze werden ruim binnen de levertijd geleverd. Ze waren verpakt in een kartonnen verpakking met een houten plank voor de stevigheid. Perfect.
Uitermate vlotte levering, na 1 dag was mijn bestelling al onderweg Er gold voor de door mij bestelde verticale lamellen officieel een levertijd van 3 dagen, maar tot mijn verrassing kreeg ik na 1 dag al bericht dat mijn bestelling onderweg
Klasse Makkelijk en duidelijke website om keuze te maken en te bestellen,snelle levering.perfecte kwaliteit product.
Precies wat je verwacht Erg netjes verpakt, op tijd geleverd en een prima prijs. Dus kan ze zeker aanbevelen.
Ik ben gewoon tevreden Dit was mijn tweede bestelling bij BSL. De levering was weer prima in orde. Alles klopte. En mooi binnen de afgesproken tijd. Dus ik ben tevreden!
Snelle service en goed Voor het eerst met dit bedrijf kennis gemaakt. Kan het iedereen aanbevelen.
Geweldig Super dat je dit online kunt bestellen Daarbij zijn de staaltjes heel handig Telefonisch contact gehad met een zeer vriendelijk gesprek Kortom ben heel blij ermee
Super kwaliteit en service Heel prettig en betrouwbaar bedrijf. Uitstekende service en kwaliteit. Supersnelle levering.

Levertijd 10 werkdagen
Onze slimme raambekleding aangedreven door Motionblinds wordt binnen 10 werkdagen voor u op maat gemaakt en bezorgd.

Mochten er onderdelen bij ons niet op voorraad zijn waardoor de levertijd niet gehaald kan worden, dan laten wij dit u direct na ontvangst van uw bestelling weten.

Gratis thuis bezorgd
Alle bestellingen worden GRATIS bij u thuis bezorgd. Wij verzenden onze paketten met TransMission kosteloos naar uw huis- of werkadres in Nederland (zonder meerprijs ook naar de waddeneilanden).

Wij bezorgen ook in België
Voor een kleine meerprijs van €35,- bezorgen wij uw bestelling ook in België.

Showroom
Wilt u de slimme raambekleding liever eerst in het echt zien, bezoek dan onze showroom. Daar laten we u graag alle mogelijkheden van slimme raambekleding vor uw smarthome van dichtbij zien.

Kleurstalen aanvragen
Twijfelt u over de kleur of het gebruikte materiaal kunt u heel gemakkelijk een proefstaal aanvragen.

Een gratis service van BSL Raambekleding zodat u vooraf kunt controleren of kwaliteit, kleur en materiaal geheel naar uw wens zijn.

Search For Products

Product has been added to your cart