Energie besparen met slimme raambekleding

Raambekleding is meer dan alleen stijl. Sterker nog, wij geloven dat raambekleding voor binnen de perfecte oplossing is om comfortabele, veilige en duurzame binnenruimtes te creëren. Dat geldt zeker voor slimme geautomatiseerde raambekleding die woningen en gebouwen automatisch tot leven kan wekken, door te fungeren als een natuurlijke beschutting tussen buiten- en binnenwereld.

Scenario’s programmeren
Door uw slimme raambekleding te programmeren om op bepaalde tijden open en dicht te gaan of te koppelen aan sensoren, kun u ervoor zorgen dat u een ideale woon of werkomgeving creëert. 

Denk hierbij aan het regelen van bijvoorbeeld lichtintensiteit en temperatuur en vooral dat laatste kan voor een besparing op energie zorgen.

Matter en Thread
Met behulp van Eve MotionBlinds onderdelen in uw raambekleding met energie zuinige Matter-over-Thread technologie heeft u geen extra WI-FI hub of dongle meer nodig om uw slimme toepassingen met uw raambekleding te verbinden. 

Laat je slimme rolgordijnen zich automatisch aanpassen aan wisselende temperaturen binnen en buiten het huis, wat helpt om energie te besparen.

Onze producten met Eve Motionblinds technologie zijn gereed voor zowel Matter als Thread en zijn hiermee voorzien van de laatste moderne mogelijkheden.

Search For Products

Product has been added to your cart