WI-FI, Bluetooth, Matter, Thread, Hubs, Bridges en dongels. Ziet u door de bomen ook het bos niet meer? Het intelligenter maken van uw slimme huis wordt tegenwoordig steeds gemakkelijker. Nieuwe universele standaarden die door de gehele tech-industrie worden ondersteund zijn geen futuristische toekomstmuziek meer, maar gewoon vandaag de dag verkrijgbaar.

Ontworpen rond interoperabiliteit en platformonafhankelijkheid, waardoor het eenvoudig is om uw smart home-apparaten veilig te bedienen vanaf elk platform dat u kiest: de toekomst van het smart home heet Matter.

Matter brengt gemak in huis – voor iedereen

Matter-gecertificeerde apparaten zijn een fluitje van een cent om te integreren in uw slimme huis. Je hele gezin kan je huis bedienen via hun favoriete spraakassistent of app. Dat komt omdat Matter het niet erg vindt als je een iPhone, Android-apparaat, Alexa-compatibele slimme luidspreker, Google Assistent of Siri gebruikt.

Matter spreekt Thread

Matter-apparaten kunnen communiceren via Thread, Wi-Fi of bridges. Als u voor Thread kiest, wordt uw slimme thuisnetwerk responsiever, robuuster en vergroot het bereik. Daarom ondersteunen alle huidige Eve-apparaten die Bluetooth ondersteunen nu ook Thread.

Eve Motionblinds

Eve MotionBlinds-motoren zijn ontworpen om Matter-over-Thread te ondersteunen. Dit betekent dat ze verbinding kunnen maken met elk smart home-ecosysteem, zonder dat er een bridge nodig is, wanneer er een Thread border-router aanwezig is.

Stel uw raambekleding zo in dat het op elk gewenst moment open en dicht gaat, zodat uw huis ook als u weg bent bewoond lijkt. Laat uw slimme rolgordijnen zich automatisch aanpassen aan veranderende temperaturen binnen en buiten het huis, wat helpt om energie te besparen.

Producten met Eve MotionBlinds technologie

Search For Products

Product has been added to your cart