MOTION raambekleding kan worden verbonden met IFTTT. Volg deze instructies stap voor stap om MOTION raambekleding te verbinden met IFTTT.

If This, Then That (IFTTT)

IFTTT is een automatiseringsservice die het mogelijk maakt om services met elkaar te verbinden. Gebeurt er iets bij de ene service, dan is dat een automatische trigger voor een actie bij een andere.

MOTION en IFTTT

De MOTION Blinds applicatie is een van de vele diensten die werkt met IFTTT. MOTION kan via een ‘Connector‘ worden verbonden met iedere andere service die met IFTTT werkt. Dit opent een wereld aan slimme automatiseringsopties voor uw raambekleding

Applets maken

Als er bij de ene dienst iets gebeurt, dan wordt er bij een andere dienst actie ondernomen. Dit wordt een ‘Applet’ genoemd. Om applets aan te maken, moet u eerst een account aanmaken bij IFTTT.

Stap 1: Een account aanmaken

Bezoek de IFTTT-website en klik op ‘Sign Up’ om een account aan te maken.

Stap 2: Maak een applet aan

Kies nu een specifieke service die u wilt activeren. Als voorbeeld selecteren wij de slimme service ‘Weather Underground’, die gebruik maakt van het weer op basis van uw locatie. We stellen een actie in op basis van temperatuur.

Stap 3: Kies uw trigger

Vul de velden in.\

Stap 4: Kies uw dienst en acties

Klik nu op ‘That‘ om een actiedienst aan uw trigger te koppelen:

Zoek naar de Connectordienst om uw actie in te stellen:

Maak nu verbinding met de Connector. Klik op ‘connect’ en meld u aan met de accountgegevens die je gebruikt voor de MOTION Blinds smartphone-app. Zodra IFTTT is verbonden met de Connector, kunt u een van de volgende acties selecteren:

 

 

  • Met de actie ‘Open Blind’ kun je specifieke raambekleding openen.
  • Met de actie ‘Close Blind’ kunt u specifieke raambekleding sluiten.
  • Met ‘Open a blind to a certain position’ kunt u raambekleding in een vooraf ingestelde positie zetten.
  • Met de actie ‘Activate scene’ kunt u een scenario activeren dat u in de MOTION Blinds smartphone-app hebt aangemaakt.Als voorbeeld kiezen we voor deze actie. Een vervolgkeuzemenu toont de scenario’s die u met de MOTION Blinds app heeft aangemaakt.

Stap 5: Loop de app na en sluit af

Tot slot wordt u gevraagd om de app na te lopen en af te sluiten. Als u dit wilt, kunt u meldingen inschakelen als de applet actief is. Klik op ‘Finish’ om de installatie van uw applet te voltooien.

Live in MOTION

Ontdek het gemak van volautomatische raambekleding.

Search For Products

Product has been added to your cart