Bezorgen

Bezorg en verzend informatie

Verzendkosten

Nederland: Alle zendingen naar Nederland worden gratis bezorgd.
België: Voor zendingen naar België berekenen wij €35,- verzendkosten.

Levertijd

De meeste bestellingen worden binnen 3 werkdagen bij u thuisbezorgd. Als u uw bestelling plaatst op vrijdag of zaterdag, dan nemen wij deze op maandag in productie. U ontvangt uw bestelling dan op dinsdag.

Sommige producten hebben een levertijd van 10 werkdagen, dit staat altijd vermeld op de pagina en/of bij de kleur. Bestellingen met meerdere producten met verschillende levertijden worden gecombineerd verzonden met het product met de langste leverijd, tenzij anders overeengekomen.

Track & Trace

Tijdens de verwerking van uw bestelling houden we u doormiddel van e-mails op de hoogte. De voortgang van uw bestelling kunt u ook volgen via de klantenservice pagina. Hier kunt u ook de e-mail instellingen controleren voor de status-updates die we u toesturen vanaf het moment van uw bestelling tot aan de aflevering bij u voor de deur.

Als u niet thuis bent

Wanneer een pakket door Trans-Mission niet bij u of de geadresseerde afgeleverd kan worden, dan ontvangt u een niet-thuis-kaart in de brievenbus. Met de gegevens op deze kaart kunt u contact opnemen met Trans-Mission om een persoonlijke afspraak te maken voor een geschikt bezorgmoment dat u wel thuis bent.

Search For Products

Product has been added to your cart